Vejhjælp

Som ejer af bil, motorcykel eller andet køretøj er det en rigtig god ide at tegne abonnement på vejhjælp, eller autohjælp, som det også kaldes. Vil bilen ikke starte, eller holder man på en øde landvej eller en mørk motorvej med en bil som er brudt sammen, så kan det nærmest kun gå for langsomt med at hjælpen når frem. Biler er i dag langt mere komplekse end førhen, og selvom de fleste kan åbne bilens motorhjelm, så kan de færreste nu om dage identificere hvad problemet er, for slet ikke at tale om at afhjælpe det. Så er det rart at kunne tilkalde en professionel. Mange gange kan vejhælpen løse problemet på stedet, så man straks kan køre videre.

FORDELE VED MEDLEMSKAB

Som abonnent hos et vejhjælpsfirma kommer du foran i køen og du har allerede betalt for hjælpen via det årlige kontingent, der som regel er ganske overkommeligt i pris, men naturligvis varierer alt efter hvilke ydelser og services du abonnerer på. Har man ikke noget abonnement kommer man bag i køen, og en simpel transport af bilen til værkstedet kan let koste det dobbelte af et årligt abonnement. Har man en gang betalt sådan en regning, så får man hurtigt øjnene op for fordele ved et abonnement på autohjælp. Så spar de dyre lærepenge og tegn abonnement på vejhjælp med det samme!

VÆLG ABONNEMENT

De forskellige udbydere af vejhjælp på det danske marked har hver især forskellige ordninger, så det er en god ide at sætte sig ind i hvilke behov man egentlig har med sit køretøj. Er bilen ny eller gammel? Kører du kun i Danmark, eller har du brug for at kunne tilkalde hjælp på bilrejser i udlandet? Vil du betale ekstra for at have garanti for, at hjælpen når frem indenfor en fastsat tidsramme?

UDBYDERE AF VEJHJÆLP I DANMARK

Nogle af de kendteste udbydere, som nærmest er synonyme med vejhjælp i Danmark, er Falck og Dansk Autohjælp. Herudover tilbyder FDM også vejhjælp, ligesom der findes en lang række lokale firmaer. Visse forsikringsselskaber, heiblandt Tryg, TopDanmark og If tilbyder vejhjælp som en del af en bilforsikringspakke. Det er forskelligt hvilken udbyder, som bedst kan betale sig for den enkelte bilist, så det kan betale sig at gøre op hvilke behov man har og sætte sig ind i præcis hvad man får for pengene hos de forskellige autohjælpsfirmaer.

 

Dab+ radio i bilen - tjek her: Dab+ radio