Pioneer

Pioneer er en multinational virksomhed, som specialiserer sig i forbrugerelektronik. Virksomheden blev grundlagt i 1938 og har sit hovedkvarter i byen Kawasaki i Japan. Pioneer var oprindeligt en lille lokal virksomhed, som reparerede højttalere og radioer, men har siden udviklet sig enormt og er i dag involveret i mange forskellige former for digitalt udstyr.

   BILSTEREO OG EKSTRAUDSTYR TIL FORBEDRING AF LYD I BILEN

Mange mennesker kender ikke mindst Pioneer for deres produktion af bilstereo anlæg af høj kvalitet, herunder og CD afspillere og DVD afspillere til biler. For dem, som prioriterer lydkvaliteten i bilen højt og ønsker at udskifte standardudstyret med mere avancerede løsninger, laver Pioneer også forstærkere til bil, bil højttalere og subwoofere. Foruden lydanlæg til biler laver Pioneer laver også navigationsanlæg.

UDSTYR TIL DISC JOCKEYS

Disc jockeys kender Pioneer for DJ udstyr til både amatører og professionelle. Blandt Pioneers store udvalg af DJ udstyr finder man blandt andet  CD afspillere, controllere, effektprocessorer, samt forskellige former for  tilbehør som flightcases, Dj høretelefoner, studio monitor og mixere.

MANGE FORSKELLIGE FORMER FOR HI-FI UDSTYR

Pioneer specialiserer sig desuden i forkellige former for hifi udstyr i forskellige prisklasser. Blandt Pioneers udvalg af hifi udstyr finder man blandt andet minianlæg, radioer, pladespillere, multi CD afspillere og CD afspillere, receivere og forstærkere. På billedsiden laver Pioneer ikke længere TV, men Blu-ray og DVD afspillere og hele hjemmebiografsystemer med højttalere osv.  

HOVEDTELEFONER FRA PIONEER

Pioneer er desuden en stærk spiller på markedet for hovedtelefoner. Her tilbyder Pioneer mange modeller indenfor flere varianter, blandt andet indvendige høretelefoner, de såkaldte in-ear hovedtelefoner, samt Sports hovedtelefoner, Bluetooth hovedtelefoner, Over-ear hovedtelefoner og multimedia hovedtelefoner.

PIONEER PRODUKTER TIL IPOD OG IPHONE

Til Apples produkter iPhone og iPod laver Pioneer blandt andet receivere og højttalersystemer med DAB+, som gør det muligt at lytte til den musik man har gemt på telefonen eller iPod’en gennem højttalere i stedet for gennem hovedtelefoner i hjemmet.

 

Læs også om Fagforeninger og A-kasser.