Falck

Falck er en virksomhed med focus på fire forskellige  forretningsområder : Redning, assistance, træning og healthcare. Falck er en nordisk baseret virksomhed med forretningsaktiviteter i næsten hele Europa.  

Falcks aktiviteter er rettet mod at forebygge ulykker og sygdom, at yde assistance i katastrofe-, ulykkes og nødsituationer og at hjælpe mennesker med at komme videre i livet efter sygdom eller ulykke.

Falck er den største private ambulanceoperatør i Europa. I syv lande betjener Falck befolkningen I samarbejde med myndighederne med ambulancekørsel. Endvidere er Falck det største private brandvæsen i Europa med aktiviteter i seks europæiske lande.

I Danmark, Norge, Sverige og Estland leverer Falck en bred vifte af ydelser inden for vejhjælp, sundhed, sikkerhed i hjemmet og anden assistance til erhvervskunder og private husstande.

Falck Autohjælp 

Med et Falck-autohjælp abonnement er du og din familie sikret når i skal ud og køre. Falck råder over et stort antal rullende værksteder der 9 ud af 10 gange laver bilen på stedet. Hvis bilen ikke kan laves på stedet får du din bil transporteret hen til et værksted efter eget valg, uden at det koster dig noget.

Du har ubegrænsede assistancer med Falck autohjælp uden nogen selvrisiko. Abonnementet dækker følgende :

  • Autohjælp i danmark, Falcks rullende rukker ud til assistance uanset hvor i landet du har problemer med din bil.
  • Hjælp på stedet, Falck hjælper dig med bilen på stedet.
  • Udbringning af brændstof, hvis du løber tør.
  • Falck transporterer din bil en gang pr. driftsstop, til en destination efter dit ønske.
  • Viderebringning af bil og fører
  • Hjælp hvis du ikke kan låse din bil op.
  • Mulighed for at leje en bil til fordelagtig pris, hvis din er på værksted.  

Rabat på værkstedsregningen

Med Falck autohjælp kan du et gratis sikkerhedstjek af din bil når den er på værksted endvidere har du mulighed for at få  5-10 % rabat på værkstedsregningen. Når din bil skal på værksted, så vælg et Falck bonusværksted og få rabat lige fra dæk til mekaniske reperationer.

Det eneste du skal gøre er at kontakte Falck inden du kører din bil på værksted, så bliver den optjente rabat fratrukket din næste Falck-abonnement opkrævning.

Med Falck autohjælp har du også mulighed for tilvælge trailer eller campingvogn hjælp - abonnementet følger den bil der trækker vognen og dækker i hele landet uanset om det er din egen eller en lånt campingvogn eller trailer.

Førstehjælpskasse har du også mulighed for at tilvælge, der includerer gratis opfyldning af plaster, forbindinger m.m. 

Falck autohjælp er kendt for god og hurtig service, og har en stor kundetilfredshed. Falck anbefales som en professionel og seriøs virksomhed når det gælder autohjælp.

 

Har du brug for god lyd i bilen, så tjek her: bil stereo

Dansk Autohjælp   FDM Autohjælp   A-kasse-portalen.dk   Fagforening-portalen.dk   Konkurrencer