Autohjælp

Når man har en bil er det vigtigste at man kan regne med at den fungerer og starter hver morgen, vi har alle prøvet at være sent på den en morgen og komme ud til bilen - også vil den ikke starte. Det kan være man er punkteret, løbet tør for brændstof - uanset om man har en ny eller gammel bil kan man aldrig være 100% sikker på at den fungerer helt perfekt.

Det er derfor en god løsning at tegne et abonnement på vejhjælp til bilen. Når du har et abonnement på autohjælp er du sikret 24 timer i døgnet i hele Europa hvis uheldet skulle være ude.

Hvordan er man dækket hvis uheldet sker :

Hvis din bil ikke vil køre, ydes der autohjælp på stedet og hvis det ikke lykkedes bliver bilen kørt på værksted.

  • Starthjælp
  • Låseservice
  • Udbringning af brændstof
  • Udskiftning af hjul

Afhængig af hvilket autohjælp abonnement man har er der mulighed for at låne el. leje en bil til nedsat pris imens din egen er på værksted.

Autohjælp i Danmark 

Der findes et meget stort antal lokale udbydere af autohjælp i danmark, disse kan ofte være en fordel at bruge når du skal have fragtet bilen på værksted, men hvis du skal sikre dig dækning når du er på farten. Det er ikke sikkert at du kan få assistance i udlandet, eller måske blot i andre landsdele. Derfor anbefaler vi at vælge en annerkendt udbyder af autohjælp, Dansk autohjælp, Falck eller FDM som er til stede i hele Danmark og Europa.

Autohjælp i Europa

Med et abonnemet på autohjælp ved de annerkendte udbudere er du dækket i hele Europa - de samarbejder med SOS International og de førende vejhjælpsorganisationer i hele Europa som yder den samme assistance efter samme betingelser som er gældende i Danmark. Hvis bilen ikke kan laves på stedet bliver bilen med passasagerer transporteret til nærmeste værksted. Det er din sikkerhed når du og din familie er på ferie.

Priser på Autohjælp :

De etablerede autohjælp selskaber : Dansk autohjælp, Falck og FDM tilbyder stort set alle den samme service, og alle selskaberne dækker dig imod stort set alle tænkelige uheld.

I det store hele er der ikke meget at spare ved at tage det ene selskab frem for det andet. Uanset hvilket selskab, du vælger, er pengene dog hurtigt tjent hjem, hvis du får brug for hjælp. Selskaberne ved godt hvad de vil have, hvis du ikke har et fast autohjælp abonnent. Uden abonnement bliver du nemlig nødt til at betale kontant for assistancen, og det er en dyr affære.

Priserne afhænger dog af, hvornår på døgnet du skal bruge hjælpen, og hvor stor en køretøj du har brug for at transportere din bil. uanset er udgifterne til dit autohjælp abonnement hurtigt tjent hjem hvis du skulle være uheldig.

Husk : når du tegner et abbonement på autohjælp gælder det ikke for hele hustanden, eller alle dine biler. Et autohjælp abonnement gælder kun for 1 bil.medmindre det er den samme person der kører i alle hustandens biler. Det er vigtigt at huske at tegne et tillægsabonnement på campingvogn eller trailer, hvis du vil være sikret på ferien med campingvognen på slæb.

 

Her du brug for god lyd i din bil, så tjek her: Bilstereo